Bulvárológia

Blogunkban a bulvárhíreket szeretnénk megvitatni, mégpedig olyan szempontból, mi a bulvárhírek mélyebb tartalma, mit is üzennek ezek az embereknek, mire akarják őket rávenni, hogyan is kell helyesen értelmezni. Kiindulópontunk, hogy ami széleskörű érdeklődést vált ki, az nem lehet hülyeség, nem lehet érdektelen ostobaság. A tömegnek mindig igaza van, csak rá kell jönnünk, milyen szempontból.

Friss topikok

  • Bulvárboy: Fáj vagy nem fáj, sajnos nevetségessé válik, mert az mindig nevetséges, amikor valaki magától lesz... (2008.04.08. 07:49) Miért jók a blogok? (miért is?)

Linkblog

blogunkról

2008.03.26. 10:48 | statisztikus | Szólj hozzá!

Blogunkban a bulvárhíreket szeretnénk megvitatni, mégpedig olyan szempontból, mi a bulvárhírek mélyebb tartalma, mit is üzennek ezek az embereknek, mire akarják őket rávenni, hogyan is kell helyesen értelmezni.
Kiindulópontunk, hogy ami széleskörű érdeklődést vált ki, az nem lehet hülyeség, nem lehet érdektelen ostobaság. A tömegnek mindig igaza van, csak rá kell jönnünk, milyen szempontból.
Csak két indító példa. Véletlen-e, hogy mostanában a holliwoodi hírességek csupa ikreket szülnek (JUlia Roberts, Jennifer Lopez stb). Mi ez, maniplálják magukat, hogy előbb túl legyenek a két gyereken, vagy reklám a pusztuló nyugati civilizációnak, esetleg valami egész más?
A másik egy magyar példa, Béaskó Péter visszautasította a Kossuth díjat, mert nem akart kezet fogni Gyurcsány Ferenccel. Hányan hallották a hír hallatán először Blaskó Péter nevét? Valószínűleg sokan. Mi ez, jó pr fogás? Vagy a politika totalitásának újabb lépése, természetes folyamat?

A bejegyzés trackback címe:

https://bulvarologia.blog.hu/api/trackback/id/tr57397194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása